Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@07:13:48 GMT

یونان حق مخالفت با عملیات اکتشافی را ندارد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۷۸۲۴

یونان حق مخالفت با عملیات اکتشافی را ندارد

در حالی که تنش میان دو کشور همسایه و رقیب ترکیه و یونان در شرق مدیترانه بار دیگر بالا گرفته، آنکارا می‌گوید آتن حق ندارد مانع عملیات لرزه‌نگاری و اکتشافی‌اش در فلات قاره و در ۱۵ کیلومتری سواحلش بشود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، در حالی که تنش میان دو کشور همسایه و رقیب ترکیه و یونان در شرق مدیترانه بار دیگر بالا گرفته، آنکارا می‌گوید آتن حق ندارد مانع عملیات لرزه‌نگاری و اکتشافی‌اش در فلات قاره و در ۱۵ کیلومتری سواحلش بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونان و ترکیه بار دیگر بر سر حقوق برون مرزی و ادعای مالکیت مناطقی در نزدیکی سواحل قبرس که دارای منابع نفت و گاز است، با یکدیگر پیام‌های خصمانه و تند و تیز ردوبدل کردند. با عزیمت یک کشتی ترکیه‌ای دیگر برای انجام عملیات اکتشافی در نزدیکی جزیره کاستلوریزو، یونان می‌گوید اتحادیه اروپا را برای فعال کردن تحریم‌ها علیه آنکارا تحت فشار قرار خواهد داد. جزیره کاستلریزو متعلق به یونان است و در فاصله بسیار نزدیکی از سواحل جنوبی ترکیه واقع شده است.

وزارت امور خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای گفت كه محدوده فعالیت شناور لرزه‌نگاری «عروج رئیس» این کشور در ۱۵ كیلومتری تركیه و ۴۲۵ كیلومتری یونان و «كاملاً در فلات قاره تركیه» قرار دارد.

در این بیانیه همچنین گفته شده: «مخالفت با کشور ما (ترکیه) كه طولانی‌ترین خط ساحلی با مدیترانه شرقی را دارد و در فاصله ۱۵ كیلومتری از سرزمین اصلی خود عملیات انجام می‌دهد، پذیرفتنی نیست.»

تنها یک ماه بعد از آنکه ترکیه یکی از کشتی‌های حفاری خود را از نزدیکی آب‌های یونان بازگرداند، آنکارا بار دیگر روز دوشنبه اعلام کرد کشتی تحقیقاتی «اوروچ رئیس» راهی دریای مدیترانه می‌شود.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: ترکیه یونان قبرس مدیترانه بار دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری

 به گزارش تابناک به نقل از فارس، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در گزارشی خواستار تحقیقات بین‌المللی در خصوص احتمال استفاده اسرائیل از سلاح‌های «گرمافشاری» (ترموباریک) در غزه شد؛ بمب‌های که موجب تبخیر یا ذوب شدن پیکر افراد می‌شود.
 

این نهاد حقوق بشری گفت که احتمال استفاده ارتش اسرائیل از سلاح‌های گرمافشاری در غزه وجود دارد.

دیده‌بان اروپا-مدیترانه افزود: «شهادت مستند شاهدان و اطلاعات اولیه جمع‌آوری‌شده جنبه پنهانی از سطوح هولناک کشتار اسرائیل در نوار غزه را آشکار می‌کند که مربوط به تبخیر یا ذوب اجساد قربانیان در نتیجه بمباران خانه‌های مسکونی است».

طبق این گزارش، حملات عامدانه اسرائیل با هدف ویرانی گسترده در محله‌های مسکونی و کشته شدن تعدادی زیادی از مردم غزه، نگرانی‌ها از احتمال استفاده از «سلاح‌های حرارتی» یا آن‌چه به عنوان «بمب خلأ» شناخته می‌شود را افزایش داده است.

بمب خلاء با استفاده از اکسیژن موجود در هوا، یک ابر انفجاری قدرتمند ایجاد می‌کند و با این کار در مقایسه با بمب‌های معمولی، انرژی تخریبی خود را در طول زمان بیشتری آزاد می‌کند. بنابراین، هنگامی که این بمب‌ها در فضای سرپوشیده منفجر شوند، بسیار مخرب‌تر هستند. به همین خاطر برای پاکسازی استحکامات، سنگر‌ها و تونل‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در ادامه این گزارش آمده است: «ما چندین مورد از قربانیانی را که در حملات ویرانگر اسرائیل به ساختمان‌های مسکونی جان خود را از دست داده‌اند، ثبت کردیم و هنگام تلاش برای بازیابی اجساد آن‌ها مشخص شد که برخی از اجزا ناپدید شده‌اند یا ممکن است تبدیل به خاکستر شده باشند که این امر باعث ایجاد علامت سوال در مورد نوع بمب‌های مورد استفاده در این حملات می‌شود».

دیده‌بان اروپا -مدیترانه در گزارش خود گفت که هزاران قربانی همچنان جزو مفقودشدگان هستند، بخشی از آن‌ها زیر آور ساختمان‌ها مانده‌اند؛ پیکر بخشی پیدا نشده و پیکر برخی نیز به دست ارتش اسرائیل به سرقت رفته است.

این نهاد غیر دولتی بین‌المللی در پایان تأکید کرد که ارتش اسرائیل از انواع مختلف سلاح‌هایی ممنوعه علیه غیرنظامیان استفاده می‌برد.

استفاده از بمب‌های حرارتی طبق کنوانسیون ۱۸۹۹ و ۱۹۰۷ لاهه و کنواسیون ۱۹۴۹ ژنو علیه مناطق غیرنظامی ممنوع اعلام شده است.

امروز همچنین سازمان امدادرسانی غزه نیز در بیانیه‌ای گفت: «برآورد ما این است که بیش از ۱۰۰۰۰ مفقودی وجود داشته باشند که از ابتدای تجاوز تا امروز زیر آوار صد‌ها ساختمان تخریب شده باقی مانده و گروه‌های امدادی متخصص نتوانسته‌اند آن‌ها را بیابند، بنابراین آمار این شهدا در بیمارستان‌ها و گزارش‌های وزارت بهداشت ثبت نشده است؛ بدین ترتیب تعداد شهدا از ۴۴ هزار نفر فراتر رفته است» 

دیگر خبرها

  • ترکیه به توقف تجارت با اسرائیل تا زمان آتش بس دائمی غزه ادامه می‌دهد
  • ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را به طور کامل متوقف کرد
  • بلومبرگ: ترکیه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ترکیه تمام روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • بیمار خارگی با بالگرد در شرایط بد آب هوایی اعزام شد
  • دستگیری ۴۱ مظنون داعشی در ترکیه
  • سیل و آب‌گرفتگی در خیابان‌های آنکارا + فیلم
  • ماجرای استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری